Es ir dusmīgs
2 posters
Lapa 1 no 1
Es ir dusmīgs
Gribēju piekomentēt pie "Spēles mehānika" "Bruņas un caursišana", bet iekomentēšu šeit
Ceru, ka visi ir pieauguši, tāpēc mazliet padusmošos.
Wargamings ir DIRSĒJI.
1. Neadekvāti bani globālajā čatā par to, ka pasaku taisnību par jau iepriekš minētajiem "dirsējiem".
2. Lūdzu pierādījums:
pozīcija, kur tiku nogalināts, minikartē detalizētāk var redzēt (pievērsiet uzmanību cik reizes pēc kārtas mazais kroplis cauršāva):
[img][/img]
salīdzinājumam T37 barabāna caursišana un Prota torņa bruņa (ja neņem vērā antenu, nebija iespējas nekur citur trāpīt kā vien tornī):
[img][/img]
Ceru, ka visi ir pieauguši, tāpēc mazliet padusmošos.
Wargamings ir DIRSĒJI.
1. Neadekvāti bani globālajā čatā par to, ka pasaku taisnību par jau iepriekš minētajiem "dirsējiem".
2. Lūdzu pierādījums:
pozīcija, kur tiku nogalināts, minikartē detalizētāk var redzēt (pievērsiet uzmanību cik reizes pēc kārtas mazais kroplis cauršāva):
[img][/img]
salīdzinājumam T37 barabāna caursišana un Prota torņa bruņa (ja neņem vērā antenu, nebija iespējas nekur citur trāpīt kā vien tornī):
[img][/img]
roofs- Number of posts : 293
Reputācija : 40
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Es ir dusmīgs
nu shito es pats pārbaudīšu man palika interisanti
principā ja runa ietu par Torni tad vinjsh nespētu visu barabašku cauršaut 100%
ir pāris fakti kurus es redzu bildē T37 atrodas augstāk nekā tu tu tas nozime ka viņš šāva
atvertaja torni tur bruņa 0 un rikošetu iespēja ir 0.
tas ir mans izskaidrojums tas nenozīmē ka es domaju ka Wargaming
es labprat noskatītos atsuti video ja ir uz Tankistiem@gmail.com
principā ja runa ietu par Torni tad vinjsh nespētu visu barabašku cauršaut 100%
ir pāris fakti kurus es redzu bildē T37 atrodas augstāk nekā tu tu tas nozime ka viņš šāva
atvertaja torni tur bruņa 0 un rikošetu iespēja ir 0.
tas ir mans izskaidrojums tas nenozīmē ka es domaju ka Wargaming
es labprat noskatītos atsuti video ja ir uz Tankistiem@gmail.com
Ok, mēģināšu atsūtīt.
WTF?!
Otrā kauja - izeju ar IS-8.
1.šāviens pa ISU no aptuveni 40m - popadaņie (0HP)
2.šāviens pa AMX 13-90 no aptuveni 20m - popadaņie (0HP)
3.šāviens pa IS-3 no aptuveni 15m - popadaņie (0HP)
Viena vienīga cerība, ka Wargamings savu biroju pārnesīs uz Latvija - tagad pat iemestu repleju fleškā, aizbrauktu uz ofisu un salauztu razrabiem pirkstus.
Nākošā kauja ar T34. izgāju pret IS-3 (viņam palika 56HP). Domāju ielādēšu fugasu - mazliet lētāk būs ........... no 1m attāluma divas reizes trāpīju un noņēmu tikai 25HP!!!!!!!!!!!! Nah, ja kāds saka ka, lai dasistu tanku, kuram palicis mazliet nedaudz HP, vajag močīt ar fujasu, lai ir naverņika - SŪTIET VIŅU IRST!
lol, ok kad ik pa laikam gadās razrabu lažas uz savas ādas sajust, bet ,ja tas notiek tik bieži, tad .......
Otrā kauja - izeju ar IS-8.
1.šāviens pa ISU no aptuveni 40m - popadaņie (0HP)
2.šāviens pa AMX 13-90 no aptuveni 20m - popadaņie (0HP)
3.šāviens pa IS-3 no aptuveni 15m - popadaņie (0HP)
Viena vienīga cerība, ka Wargamings savu biroju pārnesīs uz Latvija - tagad pat iemestu repleju fleškā, aizbrauktu uz ofisu un salauztu razrabiem pirkstus.
Nākošā kauja ar T34. izgāju pret IS-3 (viņam palika 56HP). Domāju ielādēšu fugasu - mazliet lētāk būs ........... no 1m attāluma divas reizes trāpīju un noņēmu tikai 25HP!!!!!!!!!!!! Nah, ja kāds saka ka, lai dasistu tanku, kuram palicis mazliet nedaudz HP, vajag močīt ar fujasu, lai ir naverņika - SŪTIET VIŅU IRST!
lol, ok kad ik pa laikam gadās razrabu lažas uz savas ādas sajust, bet ,ja tas notiek tik bieži, tad .......
ar fugasiem nekad nebraukāju un ari pa vissiem WT u.t.t neuzdrošinos šaut ar fugasu ja trapa kēde viss dmg tiek norīts
un tas par tiem 0dmg un papadanie tu vnk trāpi pa kadu no tanka moduli par tiem arī ir daudz video youtub pieejami tā ir daļa no speles mehanikas
pats arī bieži trāpu ar 0 dmg... zināma lieta tracina citreiz
un tas par tiem 0dmg un papadanie tu vnk trāpi pa kadu no tanka moduli par tiem arī ir daudz video youtub pieejami tā ir daļa no speles mehanikas
pats arī bieži trāpu ar 0 dmg... zināma lieta tracina citreiz
Pēc 5 dienām beigsies čata arests varēšu spamot uz nebēdu !
Nelieši ..... ņirgājieties vien kamēr varat vot beigsies bans - vot tad redzēsiet!
Lapa 1 no 1