Slava dalbajobiem
4 posters
Lapa 1 no 1
Slava dalbajobiem
Bans lidz 11.02,16 par sarunatu 3. tanka LBZ
Tas ir pizdets loxi pilnigie.
Kam vēl ir tas gods dāvāts ....
_Janis_LV- Number of posts : 21
Reputācija : 2
Dzīvesvieta : Riga
Re: Slava dalbajobiem
LoL pipec pilnigais,interesanti kad es paspeju to izdarit.......
gandris nav spelec
Танкисты!
Администрация Проекта World of Tanks напоминает, что в нашей игре категорически недопустимо: "проведение договорных боёв в игровых режимах любого вида (за исключением тренировочных комнат) с целью получения труднодостижимых другим путём статистических показателей и/или более быстрого исследования техники" (Пункт 1.19.З Правил игры).
В рамках борьбы с грубыми нарушениями Правил, сегодня были приняты меры в отношении игроков, принимавших участие в договорных боях в новом игровом режиме "Бой до последнего". Каждый из них получил ограничение в виде временной блокировки на вход в игру. Кроме того, 468 игроков, получивших в результате нечестной игры наградной танк Т-22ср, были лишены высшей награды без права восстановления.
_Puma4ka_- Number of posts : 94
Reputācija : 5
Cilvēki mīļie, nespēlējat tak šo režīmu. Šeit vis vienkārši - 6 pretinieki uzmet par jums ziņojumus, pfig kādus un jums bans uz 1. mēnesi.
Novēlu lai šis WG režīms aiziet tur pat kur "proķivosos..." piedodiet, "prķivostojanie" un "vēsturiskās kaujas".
JanisLV, man un vēl 5 klana dalībniekiem banu tak turnīra laikā iedeva. Nezinu kā citiem, bet man toč ne par ko.
Novēlu lai šis WG režīms aiziet tur pat kur "proķivosos..." piedodiet, "prķivostojanie" un "vēsturiskās kaujas".
JanisLV, man un vēl 5 klana dalībniekiem banu tak turnīra laikā iedeva. Nezinu kā citiem, bet man toč ne par ko.
Jaguar666- Number of posts : 59
Reputācija : 8
tur ta lieta ka es ar jums toreiz pedejo reizi esmu spelejusi,tas bij kaut kads oktobris toreiz un vairs to rezhimu ne reizi neesmu spelejusi
Pumiņ, "kompīti" nebiji "izīrējusi" uz pāris vakariem? Varbūt tas "īrnieciņš" ziepes savārija? Vismaz vienu vakaru es no tava akka interesantu atbildi saņēmu....
Jaguar666- Number of posts : 59
Reputācija : 8
A kā interesanti 22sr dabūt, ja ne spēlējot šo režīmu? Un vispār šmigā daudz interesantāks par randomu, jo ir ātrāka tanku "rubilovo"
Caupo- Number of posts : 48
Reputācija : 1
Dzīvesvieta : Upesciems
ne,ne viss oki doki,tur bija uz vienu dienu iedots kompis jo cilveks savu kompi uz norikojumu aizmirsa...Vinch toch to rezhimu un sudus nevarija..da i vinsh tikai komandkaujas seleja
Lapa 1 no 1