Par Klanu!
2 posters
Lapa 1 no 1
Par Klanu!
Sveiki mani mīļie klana biedri! Man tas nenāca viegli bet pāris dienas atpakaļ man atvēra līdz galam acis!
Esmu sapratis ka šinī klanā esmu izsmēlis visas savas iespējas un mazliet man viss šis apnika
Mazliet paskaidrošu. Esmu piekusis ka lielākā daļa ukrepos norit tikai ar 6 LVL un mazliet ar 8 LVL !
6 LVL mani veinmēr ir tracinājuši un man nepatīk viņos spēlēt! Ar 8 LVL man ļoti patīk,bet ne ar premiem!
Ar premiem viss ir galīgi garām! Pirmās cīņas likās ka ar premiem ir jautri,tagad vairs nav ;(
Ļoti gribētos ar 10 LVL uzspēlēt,bet mums klanā nav visiem tie 10 LVL. Un ja ir sanācis savākt šos 10 LVL! Tad vienmēr mēs sūkājam! Jo mums ir maz treniņu! Un vai es nemaz neatceros kādu treniņu kāmēr esmu bijis šeit! Stūlbi vai ne?!
Esmu gaidijis daudz dienu cerībā ka būs tie 10 LVL,bet nekā!
Ko es gribu teikt?! Vissi jūs esat forši,bet man vajag ko vairāk!
Neesmu es protams kaut kāds super nagibātors! Bet šo to protu
Un man ir stipri garlaicīgi
Esmu pieņēmis lēmumu pamest jūs Man ļoti žēl,jo esmu jūs iepazinis ne tikai caur klanu cīņām bet arī klātienē! Atmiņas neizdzēsīsi un nemaz to nevēlos Paldies man tuvie klana biedri ar kuriem mēs tikāmies klana tusā Bija forši
Lai jums veicās ! Lai VBR-s ir jūsu pusē
Ar cieņu Latiw
Esmu sapratis ka šinī klanā esmu izsmēlis visas savas iespējas un mazliet man viss šis apnika
Mazliet paskaidrošu. Esmu piekusis ka lielākā daļa ukrepos norit tikai ar 6 LVL un mazliet ar 8 LVL !
6 LVL mani veinmēr ir tracinājuši un man nepatīk viņos spēlēt! Ar 8 LVL man ļoti patīk,bet ne ar premiem!
Ar premiem viss ir galīgi garām! Pirmās cīņas likās ka ar premiem ir jautri,tagad vairs nav ;(
Ļoti gribētos ar 10 LVL uzspēlēt,bet mums klanā nav visiem tie 10 LVL. Un ja ir sanācis savākt šos 10 LVL! Tad vienmēr mēs sūkājam! Jo mums ir maz treniņu! Un vai es nemaz neatceros kādu treniņu kāmēr esmu bijis šeit! Stūlbi vai ne?!
Esmu gaidijis daudz dienu cerībā ka būs tie 10 LVL,bet nekā!
Ko es gribu teikt?! Vissi jūs esat forši,bet man vajag ko vairāk!
Neesmu es protams kaut kāds super nagibātors! Bet šo to protu
Un man ir stipri garlaicīgi
Esmu pieņēmis lēmumu pamest jūs Man ļoti žēl,jo esmu jūs iepazinis ne tikai caur klanu cīņām bet arī klātienē! Atmiņas neizdzēsīsi un nemaz to nevēlos Paldies man tuvie klana biedri ar kuriem mēs tikāmies klana tusā Bija forši
Lai jums veicās ! Lai VBR-s ir jūsu pusē
Ar cieņu Latiw
Latiw- Number of posts : 60
Reputācija : 2
Re: Par Klanu!
Pateikšu no pieredzes, ja klanam nav bagāta sponsora, kaut ko dalībniekiem uzspiest (treniņus, GK, ukrepus bez premiem u.t.t.) ir "galīgi garām". Bet, izrādīt iniciatīvu, organizēt treniņus savākt spēlētājus u.t.t. klanā ir ne tikai komandieru pienākums.
Pirms izsakat aizrādijumus klanam izvērtējat paši savu darbību, atbildi uz jautājumu, ko tu šim klanam devi? Kāds labums klanam bija no tevis?
P.S.
Ja atradīsi klanu, kur viss tevis pieminētais ir un tevi tur pieņems, pasauc arī mani!
Pirms izsakat aizrādijumus klanam izvērtējat paši savu darbību, atbildi uz jautājumu, ko tu šim klanam devi? Kāds labums klanam bija no tevis?
P.S.
Ja atradīsi klanu, kur viss tevis pieminētais ir un tevi tur pieņems, pasauc arī mani!
Jaguar666- Number of posts : 59
Reputācija : 8
Lapa 1 no 1