Electronic Sports League
+4
_Puma4ka_
groxx2
IlvaP
_Armandix_
8 posters
Lapa 1 no 1
Electronic Sports League
Ņemot vērā to, ka man atkal ir uznākusi kāre uz turnīriem, tad man ir doma atjaunot un papildināt jau sen izveidoto komandu. Links uz šībrīža komandu - http://play.eslgaming.com/team/8664337/
http://play.eslgaming.com/worldoftanks/russia/ Šeit ir atrodami daudz un dažādi turnīri, kur var piedalīties gan solo, gan komandās ( spēlējot 2x2 un 3x3 turnīrus. Kā arī ir 7/54 formāta turnīrs) Formāti ir dažādi- 1 lvl, 6 lvl, 8 lvl, 10 lvl. Nedrīkst spēlēt ar čītiem, pašam ir jāuzstāta ESL Wire. ( interesantiem par to visu izstāstīšu.)
No savas pieredzes varu teikt, ka goldu izcīnīt ir ļoti reāli, jo laika gaitā ir palielināts balvu fonds un uzvarētāju skaits. To cik goldas un cik vietas apbalvo varat saktīties sīkāk linkā, kuru iemetu pirms tam.
Kopumā ko es ar šo visu gribu teikt, es meklēju jaunus "skilotus" spēlētājus, kas ir gatavi trenēties, mācīties, AR SAPRATNI UZTVERT KRITIKU KAD UZ VIŅIEM SABĻAUJ UN PAMĀCA un ir ar vēlmi uzvarēt. Jo rezultāti nāks ar laiku.
Ja esi ieinteresēts, runā ar mani TS, vai PM iekš spēles.
Paldies par uzmanību un veiksmi randomā!
http://play.eslgaming.com/worldoftanks/russia/ Šeit ir atrodami daudz un dažādi turnīri, kur var piedalīties gan solo, gan komandās ( spēlējot 2x2 un 3x3 turnīrus. Kā arī ir 7/54 formāta turnīrs) Formāti ir dažādi- 1 lvl, 6 lvl, 8 lvl, 10 lvl. Nedrīkst spēlēt ar čītiem, pašam ir jāuzstāta ESL Wire. ( interesantiem par to visu izstāstīšu.)
No savas pieredzes varu teikt, ka goldu izcīnīt ir ļoti reāli, jo laika gaitā ir palielināts balvu fonds un uzvarētāju skaits. To cik goldas un cik vietas apbalvo varat saktīties sīkāk linkā, kuru iemetu pirms tam.
Kopumā ko es ar šo visu gribu teikt, es meklēju jaunus "skilotus" spēlētājus, kas ir gatavi trenēties, mācīties, AR SAPRATNI UZTVERT KRITIKU KAD UZ VIŅIEM SABĻAUJ UN PAMĀCA un ir ar vēlmi uzvarēt. Jo rezultāti nāks ar laiku.
Ja esi ieinteresēts, runā ar mani TS, vai PM iekš spēles.
Paldies par uzmanību un veiksmi randomā!
_Armandix_- Number of posts : 158
Reputācija : 12
Re: Electronic Sports League
es labprāt vēlētos, ja ir vietas un kritika vienmēr ir vajadzīga
IlvaP- Number of posts : 72
Reputācija : 9
es ar gribu, tikai pagaidam man ar laikiem ir taakaa ir
groxx2- Number of posts : 26
Reputācija : 1
Dzīvesvieta : Riga
_Puma4ka_- Number of posts : 94
Reputācija : 5
1. Turnīrs pēc ilgāka laika izvērtās nepārāk veiksmīgs. Kopā ar 19roofs79 un OneButtonDomainates tikām pāri 1 kārtai, un otrajā izkritām. Taču neskatoties uz to tikām pie 1500 goldas. Protams, ka jaunajiem spēlētājiem, iespējams, bija manāms uztraukums kā arī es biju nedaudz ierūsējis, jo komandējis nebiju jau kādus 3 mēnešus. Bet kopumā esmu apmierināts, setka uz turnīru - http://play.eslgaming.com/worldoftanks/russia/wot/open/3on3-trio-cup-cis/cup-143/rankings/
tas nozime ka komanda jau savakta?
IlvaP- Number of posts : 72
Reputācija : 9
Komanda vēl vācas. Kopumā ir plāns savākt kādus 20 cilvēkus un veidot 2 komandas.
Nu jā, ne tik labi gāja otrajā kaujā... Bet nu, jāspēlē, jātrenējas, jāmācās, un tad arī viss var izdoties Man jau vispār šīs bija pašas pirmās ESL kaujas, nekad nebiju spēlējis agrāk
OneButtonDominates- Number of posts : 129
Dzīvesvieta : Lielvārde
ir ir lampu drudzis
roofs- Number of posts : 293
Reputācija : 40
Dzīvesvieta : Rīga
mani ar šis ir ieinteresējis!
magicjesus- Number of posts : 13
Reputācija : 0
Dzīvesvieta : Iacava
Tie , kuri vēlas piedalīties. Jums OBLIGĀTI ir jābūt angārā šādām tehnikām, 8lvl - 50 100, IS-3, (T32, KV-5, ne obligāti), 10 lvl - E100, IS-7, AMX 50B ( FV215b ne obligāti). Un katrai no tehnikas vienībām ir jābūt vismaz 4 perkiem!
Lapa 1 no 1