T34 lādiņu izvēle
5 posters
Lapa 1 no 1
T34 lādiņu izvēle
Klīst leģendas, ka viens klana biedrs, kuru vārdā nesauksim (lai saglabātu anonimitāti ), bija iedevis sava konta paroli citam klana biedram, lai šis palīdz pildīt septembra uzdevumus uz E25, kamēr pirmais darbā.
Braucam ar šo otru biedru vadā. Sagadījās tā, ka šis otrs biedrs palīdz pelnīt mūsu leģendas galvenajam varonim arī sudraba dālderus, un cīņā dodas ar T34. Pašā kaujas galotnē izpalīdzīgais biedrs (saglabājis savu tanku ar vairāk kā pusi no HP) paliek gandrīz viens pret 472 HP IS-7 un satraukts ziņo: "Palikušas tikai 3 BB-škas". Es šim saku: "Lādē goldu! Uzvara tik pat kā mūsu!" Uz ko seko atbilde: "Nav goldas!" Es saku: "Baigais malacis, visas BB-škas izšāvi!" Šis saka: "Nē, man vēl 14 fugasi..."
14 FAKINIE FUGASI!!! 14...
Tas ir gandrīz PUSE no kopējā lādiņu skaita.
No šīs dienas es atkal ticu brīnumiem!
Braucam ar šo otru biedru vadā. Sagadījās tā, ka šis otrs biedrs palīdz pelnīt mūsu leģendas galvenajam varonim arī sudraba dālderus, un cīņā dodas ar T34. Pašā kaujas galotnē izpalīdzīgais biedrs (saglabājis savu tanku ar vairāk kā pusi no HP) paliek gandrīz viens pret 472 HP IS-7 un satraukts ziņo: "Palikušas tikai 3 BB-škas". Es šim saku: "Lādē goldu! Uzvara tik pat kā mūsu!" Uz ko seko atbilde: "Nav goldas!" Es saku: "Baigais malacis, visas BB-škas izšāvi!" Šis saka: "Nē, man vēl 14 fugasi..."
14 FAKINIE FUGASI!!! 14...
Tas ir gandrīz PUSE no kopējā lādiņu skaita.
No šīs dienas es atkal ticu brīnumiem!
Bititmatos- Number of posts : 56
Reputācija : 4
Re: T34 lādiņu izvēle
T34 un fugasi - tas ir kas neticams! Lidzvērtīgs šaušanai ar "goldu" no prem tanka.
Fugasi iekš t34 - kauns!!!!!
Fugasi iekš t34 - kauns!!!!!
Jaguar666- Number of posts : 59
Reputācija : 8
Nu man tankojot ir nācies piedzīvot to, ka IS-7 īpašnieki šauj pa 5-7 fugasi pa mani, kad tankojo caur bašņu, tas protams arī ir ļoti "dumji", bet šito lkm nepārspēt. Ja nu vienīgi T34 īpšniekam nekad nav sanācis izšaut visas BB'škas
_Armandix_- Number of posts : 158
Reputācija : 12
Jaguārs visu pareizi saprata - normāli džeki līdz tukšai bojeukladkai netiek - spēle beidzas pirms pienāk kārta fugasiem
Manā gadījumā fugasi ir kā latiņa ar kuras palīdzību sev uzstādu mērķi būt labākam - ik pa laikam pielieku klāt fugasus. Jo mazāk bebešku jo labāk jāspēlē
Manā gadījumā fugasi ir kā latiņa ar kuras palīdzību sev uzstādu mērķi būt labākam - ik pa laikam pielieku klāt fugasus. Jo mazāk bebešku jo labāk jāspēlē
roofs- Number of posts : 293
Reputācija : 40
Dzīvesvieta : Rīga
roofs rakstīja:Jaguārs visu pareizi saprata - normāli džeki līdz tukšai bojeukladkai netiek - spēle beidzas pirms pienāk kārta fugasiem
nedomāju ka di...rš
roofs- Number of posts : 293
Reputācija : 40
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 1 no 1