KLANA SATIKŠANĀS
+14
KasparsLatvija
IlvaP
Jaguar666
groxx2
Bititmatos
svilslow
__artman__
Latiw
Golbot
roofs
_Puma4ka_
magicjesus
_Armandix_
Modriic31
18 posters
Lapa 1 no 3
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
KLANA SATIKŠANĀS
Sveiki klana biedri!
Tātad mums jau labu laiku klanā klīst dažādas idejas par klana saietu, dzerstiņu, satikšanos(kā nu kurš to sauc) Uzskatu ka tā ir laba doma, kas ļautu mums iepazīt vienam otru labāk un varbūt pat palīdzētu kaujas laukā. Bet vēlos piebilst, ka es pats 17.septembrī braucu uz ārzemēm un būšu atpakaļ tikai februārī, bet es gribētu būt klāt šajā mītiņā, tādēļ iesaku rīkot to 10-12.septembrim, kaut kad rajos datumos.
Lugšu visus nošeirot linku uz šo diskusiju klana čatā spēlē, es to diemžēl nevaru jo man čata bans:D Komentāros lūdzu rakstat kas ir par šo satikšanos, kā arī idejas kur to varētu rīkot(noīrēta pirts, kāda privātmāja, utt) Viss notiktos protams Rīgas apkārtnē, jo lielākā daļa tomēr no Rīgas un apkārtnes. Vajadzētu savākt vismaz kādus cilvēkus 10, tad ir minimums, bet protams, jo vairāk jo labāk un interesantāk.
Ceru uz atsaucību;)
Lai labs nagibs!
Tātad mums jau labu laiku klanā klīst dažādas idejas par klana saietu, dzerstiņu, satikšanos(kā nu kurš to sauc) Uzskatu ka tā ir laba doma, kas ļautu mums iepazīt vienam otru labāk un varbūt pat palīdzētu kaujas laukā. Bet vēlos piebilst, ka es pats 17.septembrī braucu uz ārzemēm un būšu atpakaļ tikai februārī, bet es gribētu būt klāt šajā mītiņā, tādēļ iesaku rīkot to 10-12.septembrim, kaut kad rajos datumos.
Lugšu visus nošeirot linku uz šo diskusiju klana čatā spēlē, es to diemžēl nevaru jo man čata bans:D Komentāros lūdzu rakstat kas ir par šo satikšanos, kā arī idejas kur to varētu rīkot(noīrēta pirts, kāda privātmāja, utt) Viss notiktos protams Rīgas apkārtnē, jo lielākā daļa tomēr no Rīgas un apkārtnes. Vajadzētu savākt vismaz kādus cilvēkus 10, tad ir minimums, bet protams, jo vairāk jo labāk un interesantāk.
Ceru uz atsaucību;)
Lai labs nagibs!
Pēdējo reizi labojis Modriic31 Trešdiena Septembris 02, 2015 8:11 pm; labots 1 reizi
Modriic31- Number of posts : 47
Reputācija : 6
Re: KLANA SATIKŠANĀS
Tā kā pats uzsāku mācības Rīgā, tad ierašanās uz šo pasākumu man nebūs problēma. ( protams gadās visādi:D)
_Armandix_- Number of posts : 158
Reputācija : 12
varu saorganizeeties jebkuraa laikaa, tik vajag izdomaat kur un kad! +++
magicjesus- Number of posts : 13
Reputācija : 0
Dzīvesvieta : Iacava
Par to kur-domāju vispirms vajag salasīties tie kas grib un tad par vietu. Kad? piedāvāju 11to vai 12to septembri.
Es par,butu labi 11.septembris... Bet ceru ka man nebus macibas kadas iekritushas..
_Puma4ka_- Number of posts : 94
Reputācija : 5
Es par
roofs- Number of posts : 293
Reputācija : 40
Dzīvesvieta : Rīga
Es par 11.septembri.
Bititmatos- Number of posts : 56
Reputācija : 4
es par
Golbot- Number of posts : 111
Reputācija : 3
11 septembris man ar būtu simpātiskās.
Es ar jums Klana biedri!! Mani arī ierēķināt! Ne ātrāk kā ap 20:00 Vai pat 21:00 Ātrāk nevarēšu
Latiw- Number of posts : 60
Reputācija : 2
Ideāls variants klana tusiņam. Varat iečekot - https://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/tourism/baths/cxbfh.html
Nokļūšana:
Apskatiet, apdomājiet, jo vakarā vajadzētu vienoties. Pirts ir brīva pagaidām, tāpēc, jo ātrāk izlemsim, jo lielākas iespējas to dabūt!
Ja vieta un cena apmierina, tad rīt varētu par to samaksāt. Ja būs 10 cilvēku, tad jārēķinās ar 8 eirikiem, bet par to jau vēlāk sarunāsim - galvenais izlemt vai mēs to ņemam vai nē.
P.S.
Apskatiet, apdomājiet, jo vakarā vajadzētu vienoties. Pirts ir brīva pagaidām, tāpēc, jo ātrāk izlemsim, jo lielākas iespējas to dabūt!
Ja vieta un cena apmierina, tad rīt varētu par to samaksāt. Ja būs 10 cilvēku, tad jārēķinās ar 8 eirikiem, bet par to jau vēlāk sarunāsim - galvenais izlemt vai mēs to ņemam vai nē.
P.S.
Artūr - tev no turienes uz darbu tuvāk nekā no mājām........!
Pēdējo reizi labojis roofs Otrdiena Septembris 01, 2015 2:55 pm; labots 1 reizi
Roof- slikts variants! Iskatās, ka tur nav optiskā pieslēguma netam. Šajā vietā nav ko darīt, nevarēsi pildīt uzdevumus, lai dabūtu E25!
Uzvilksim spaiņus galvā un dzenāsim viens otru pa pļavu?!
Es arī varētu 11. sept. izbrīvēt! Tā kā man pašam slinkums meklēt kko tad varu tikai pievienoties kāda idejai! Man ir pilnīgi vienalga kur! (Gandrīz). Gan oļega, gan modžas idejas labas. (Dārziņi tuvāk, ērtāk piekļūšanai)! (Plakanciems - būs pa kruto), ja vien Oļegs piesakās mūs izvadāt! (Saprotams, ka viņš arī nevarēs tad dzert)!
svilslow- Number of posts : 43
P.S. Arņa variantā (pa maz vietas)! Ja nu mums viss klans atbrauc?
Teksts no SS reklāmas mani nogāza!!!
"Atrodamies 12 km no t. c. Origo klusā vietā pie Ezera."
WTF?! Kādā sakarā Origo? Uzreiz būtu rakstījuši, ka čuhņā!!!
Es ierosinu paņemt pieklājīgāku vietu.
"Atrodamies 12 km no t. c. Origo klusā vietā pie Ezera."
WTF?! Kādā sakarā Origo? Uzreiz būtu rakstījuši, ka čuhņā!!!
Es ierosinu paņemt pieklājīgāku vietu.
Nu tad Golbota variants! Ja nav citi piedāvājumi!
es par 11 sept,,,,, noskaidroju ka sheit -----> www.bejas.lv pirts uz diennakti maxaa 240eur nav daudz, es taa uzskatu !!! varat iechekot majas lapu, ir guljvietas, volejbola laukumi, basiitis pirts , diikjis, viss ko vajag aktivai atputai !!!
taxis no centra 15 eur, parejo rekinat pashi
taxis no centra 15 eur, parejo rekinat pashi
groxx2- Number of posts : 26
Reputācija : 1
Dzīvesvieta : Riga
Mēs varam runāt daudz un dikti par visādiem variantiem utt. Bet mums vispirms jāzin konkrēts cilvēku skaits, vai vismaz aptuvens cilvēku skaits kas būs, lai zinam cik dārgu pirti varam atļauties. Jo es personīgi negribu maksāt 20 vai vairāk € ja mēs būsim 10-15 cilvēki. Ja esam vismaz 20, tad ok esmu ar mieru.
Tādēļ vēlreiz visus kuri nav pateikuši ka būs, bet grib lūgšu paziņot par savu dalību šeit.
Tādēļ vēlreiz visus kuri nav pateikuši ka būs, bet grib lūgšu paziņot par savu dalību šeit.
Domāju, ka nebūtu problēmu no centra savākt arī kādu līdzbrauceju, jo visdrīzak būšu ar savu auto.
Varbūt kāds var izveidod Google spreadsheet ar online rediģēšanas iespēju, lai varam pierakstīties
- kas būs;
- cik gatavs maksāt;
- ar kādu transportu domā vai vēlētos nokļūt galapunktā.
Varbūt kāds var izveidod Google spreadsheet ar online rediģēšanas iespēju, lai varam pierakstīties
- kas būs;
- cik gatavs maksāt;
- ar kādu transportu domā vai vēlētos nokļūt galapunktā.
Tā ka es braukšu no Balviem, tad ceru, ka galamērķī nokļūšu ar kādu kam būs transports no centra, lai kur arī ballītes vieta atrastos. Bet ideja ar spreadsheet laba, kas var nebūtu slikti izveidot.
Ja nekļūdos tad uz doto brīdi esam jau 16 cilvēki kuri teikuši jāvārdu.
artman, _Armandix_, 19roofs79, _madara_, golbot, Bititmatos, _Puma4ka_, groxx2, lindaLV, MagicJesusChrisT, Modriic31, MrFranke__, svilslow, LVPARTIZANS, cybergod, Latiw.
Diemžēl lielākā daļa nezin, ka ir izveidota šāda diskusija, un liela daļa nemaz nezin ka mums ir klana saits un forums. Bet gan jau vēl savāksimies
artman, _Armandix_, 19roofs79, _madara_, golbot, Bititmatos, _Puma4ka_, groxx2, lindaLV, MagicJesusChrisT, Modriic31, MrFranke__, svilslow, LVPARTIZANS, cybergod, Latiw.
Diemžēl lielākā daļa nezin, ka ir izveidota šāda diskusija, un liela daļa nemaz nezin ka mums ir klana saits un forums. Bet gan jau vēl savāksimies
Godīgi sakot, šādu pasākumu vislabāk 1. reizi uztaisīt kādā publiskā vietā, piem, Lido uz "krastenes", lai cilvēciņi viens otru atpazīst un tikai pēc tam kādu pirti vai ko citu.
Man personīgi 2 h ceļa līdz Rīgai, tādēļ alohols ne "ahti".
Man personīgi 2 h ceļa līdz Rīgai, tādēļ alohols ne "ahti".
Jaguar666- Number of posts : 59
Reputācija : 8
ROOF,,,, ko tu izdomaa kautkaadu sviestu, no kurienes raavi ka tikai 7 cilveki gatavi uz marupi braukt ????
tagad visi redzot tavu tabulinju toch no cenaam samiiziisies, tu nu to parsteidziigi esi ielicis, un zinu ka uz pirti ari cyber brauks, un lindalv ari, taa ka pa maz esi pierakstijis !!!!!
+ tevis reklameetajaa pirtii NEKAA nav, maza pirtinja, maz guljvietas, (5 gulj, parejie skatisies ??? )
es domaaju ka 20 cilvekus toch savaksim, un 240 izdali uz 20 =17eur !!! un tie 17 eur par tieshaam labu vietu, iecheko bildes !!!! viesu nams divos stavos ar sporta laukumiem !!!!!! vai tava mazaa majinja kuraa tikai galds un kresli !!!!
tagad visi redzot tavu tabulinju toch no cenaam samiiziisies, tu nu to parsteidziigi esi ielicis, un zinu ka uz pirti ari cyber brauks, un lindalv ari, taa ka pa maz esi pierakstijis !!!!!
+ tevis reklameetajaa pirtii NEKAA nav, maza pirtinja, maz guljvietas, (5 gulj, parejie skatisies ??? )
es domaaju ka 20 cilvekus toch savaksim, un 240 izdali uz 20 =17eur !!! un tie 17 eur par tieshaam labu vietu, iecheko bildes !!!! viesu nams divos stavos ar sporta laukumiem !!!!!! vai tava mazaa majinja kuraa tikai galds un kresli !!!!
taa kaa 16 jau ir pieteikushies tad tas jau ir 15eur no katra, un domaaju ka buus pari 20 cilvekiem, tapec luudzu neraxti ka pa pirti jamaxaa 34eur, tas visus atbaidiis !!!!!!
Groxx, tāds info tika iegūts runājot ar cilvēkiem, kas būtu un kas nebūtu ar mieru braukt hz kur hz cik taalu kadu cilvēki 5 izreiz nevēlas braukt tik tālu ieskaitot mani. Un spriežot pēc aktivitātes mees labi ja 15 cilvēkus savāksim. Un daudzi vienkārši netiek vai nevēlas braukt tādu gabalu, jo nākamajā dienā uz darbu, utt. Tika nolemts par labu pirmajam variantam, jo nav nekādas aktivitātes no pārējiem klana biedriem, un pirts jāņem jau laicīgi, jo neviens negaidīs līdz beidzamajam vakaram kad būs savākušies tie 20 cilvēki un tad davai skries meklēt pirti. Personīgi es(esot vien aptuveni 10cilvēku sastāvā kas dotos uz Mārupi) nevēlos samaksāt tos 20 pāri € jo nav garants ka savaaksies tie 20 cilvēki. Vēl kas. Ne jau visi paliks uz gulēšanu, Kas būs ar mašīnām, tie ja gribēs brauks mājās. Kam Tev sporta laukumi, ja pa lielam viss sāksies vakarpusē, kad jau paliks tumšs, jo gandrīz visiem darbs vainu līdz 18, vainu līdz 19. Ko mēs tumsā zālē bumbu meklēsim? Un personīgi es uzskatu, ka nav svarīgi kur mēs tusējam, bet galvenais ir lai mēs savācamies. Un tikai tad ja mēs varēsim savākties uz šo, vismaz kāda maza daļa, tad jau var domāt par pirti 200€+ un cilvēliem 20+. Kas zin, mož pēc šitās reizes neviens no mums vairs negribēs tikties vai vēl sazin kas.
Daļēji piekrītu Ērikam ka varētu arī kaut kur citur ne pirtī, bet tomēr pirtī, nost no sabiedrības, kur tikai mēs, būs savādāk, būsim atvērtāki, pēc dažiem šotiem uz sašlika. Nu tas tomēr ir savādāk kā kad apkārt daudz cilvēku kurus nevēlies redzēt.
Lai vai kā, vairākums bija par pirmo variantu, tika nolemts tas. Kas vēlēsies atbraukt atbrauks, būs prieks sagaidīt, kas nevēlēsies tas ies randomā
Daļēji piekrītu Ērikam ka varētu arī kaut kur citur ne pirtī, bet tomēr pirtī, nost no sabiedrības, kur tikai mēs, būs savādāk, būsim atvērtāki, pēc dažiem šotiem uz sašlika. Nu tas tomēr ir savādāk kā kad apkārt daudz cilvēku kurus nevēlies redzēt.
Lai vai kā, vairākums bija par pirmo variantu, tika nolemts tas. Kas vēlēsies atbraukt atbrauks, būs prieks sagaidīt, kas nevēlēsies tas ies randomā
ok, tad braucam uz Darzinjiem !!!
starp citu, marupe un darzinji ir +/- vienaadaa attaalumaa !!!
starp citu, marupe un darzinji ir +/- vienaadaa attaalumaa !!!
Ņemot vērā, ka šī ir pirmā reize un, kā jau Modriits teica, mēs nezinam cik īsti būsim un uz ko esam spējīgi, uzsvars tiek likts uz cenu. Tā kā ir problēmas ar tāda veida iestāžu izīrēšanu pēdējā brīdi, tā jāņem jau tagad, bet ņemot vērā risku, ka visi var neierasties, labāk uz iespējamo minimumu sadalīt 80 eirikus nekā 240 .
Protams, ka vislabāk būtu, ja varētu paņemt pirti ar sporta laukumu, bet tur tad vajag no sestdienas rīta rīdz svētdienas rītam. Ja būsim aktīvi tusētāji, tad nākamvasar mierīgi to noorganizēsim !
Varbūt kādam ir māja ar pirti, bet neatzīstas? :face:
Par nokļūšanu:
Tie, kuri brauks ar savu auto un varētu kādu savākt pa ceļam, līdz nākamajai trešdienai atrakstaties vai pasakat TS, gan jau, ka sarunās kā un kur.
Tie kuri ir gatavi braukt ar vilcienu - var satusēt stacijā un kopā braukt. Ja nevēlēsies iet ar kājām vai nest somas, atbrauks pakaļ kāds.
Ceru uz kādu GK, tad onlainā ir daudz biedru un varam izrunāt visu!
Protams, ka vislabāk būtu, ja varētu paņemt pirti ar sporta laukumu, bet tur tad vajag no sestdienas rīta rīdz svētdienas rītam. Ja būsim aktīvi tusētāji, tad nākamvasar mierīgi to noorganizēsim !
Varbūt kādam ir māja ar pirti, bet neatzīstas? :face:
Par nokļūšanu:
Tie, kuri brauks ar savu auto un varētu kādu savākt pa ceļam, līdz nākamajai trešdienai atrakstaties vai pasakat TS, gan jau, ka sarunās kā un kur.
Tie kuri ir gatavi braukt ar vilcienu - var satusēt stacijā un kopā braukt. Ja nevēlēsies iet ar kājām vai nest somas, atbrauks pakaļ kāds.
Ceru uz kādu GK, tad onlainā ir daudz biedru un varam izrunāt visu!
Uztaisīju tabulu, kurā visiem pierakstīties!!!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1E7wfmwUmu90ahxXsrdHiN8W4YeYF0g_crjPUHen2gMc/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1E7wfmwUmu90ahxXsrdHiN8W4YeYF0g_crjPUHen2gMc/edit?usp=sharing
tā .... vis ir samaksāts. !!! 11.09.2015 no 18:00 līdz 12.09.2015 13:00
Labi, tad kad salasīsimies visi tad arī samaksās cik būs nepieciešams
jo mazāk cilvēku jo vairāk maksāt
visiem jaatgadina spelees, lai pierakstaas
Es jūsu vietā katru vakaru spamotu šo linku klana čatā. Vēl piesoliet visiem bonuskodus ar Type 59 no WG
_Armandix_- Number of posts : 158
Reputācija : 12
Pierakstāmies tabulā!!!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1E7wfmwUmu90ahxXsrdHiN8W4YeYF0g_crjPUHen2gMc/edit#gid=0
Tad tālāk ko izlemsim!!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1E7wfmwUmu90ahxXsrdHiN8W4YeYF0g_crjPUHen2gMc/edit#gid=0
Tad tālāk ko izlemsim!!
Latiw- Number of posts : 60
Reputācija : 2
es ar Kraucis_LV arii busim 90%
IlvaP- Number of posts : 72
Reputācija : 9
Pierakstaties tad tajā anketā arī https://docs.google.com/spreadsheets/d/1E7wfmwUmu90ahxXsrdHiN8W4YeYF0g_crjPUHen2gMc/edit#gid=0
Katru dalībnieku lūdzu pierakstīties atsevišķā rindiņā, lai vieglāk saprast kopējo skaitu!
Kas tie par krekliem un krūzēm sarakstā parādījās?
Tas ir tikai priekš tiem, kas vēlas. Tas nav obligāti.
Tie pričendāļi ar klana simboliku?
Var redzēt paraugus, vai skices, kā tās krūzes un krekliņi izskatītos?
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Par KLANA tusiņu
» KLANA 1 PRET 1 TURNĪRS!!!!!!
» Atskaites par klana gold!
» Klana MNGCT uzbrukums mūsu ukrepram
» KLANA 1 PRET 1 TURNĪRS!!!!!!